קציצות ותפוחי אדמה בסיר אחד/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
לקציצות:
קילו בשר טחון
בצל קצוץ
כוסברה קצוצה
פלפל שחור
כמון
2 כפות גדושות קמח מצה
3 כפות שמן
רבע כוס מים
לעבד אותם היטב.
אופן ההכנה:
לפרוס 4 תפוחי אדמה לפרוסות .
לטגן בצל בסיר ולסדר את הקציצות עם תפוחי אדמה
לתיבול :
בכוס לשים:
רבע כוס שמן
חצי כוס מים
כפית פלפל שחור
כף מלח
רבע כפית כורכום
לשפוך הכל לסיר ולכסות עד שזה מוכן.
בהצלחה
Merav 🍰

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.