מנה משובחת שניתן להכין גם עם סטייק מאיכות פחות גבוהה. הבשר מתקבל נימוך בטעם נפלא.
החומרים הדרושים:
6-8 מנות סטייק אנטריקוט (אפשר גם כתף 5)
1 בצל פרוס
1 סלסילה פטריות טריות פרוסות או חתוכות לרבעים
מלח ופלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט לבחירה
2 כפות סילאן או דבש- לבחירה לטעם מתקתקת
2 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
1. מטגנים את פרוסות הסטייק לסגירה, מוציאים מהמחבת.
2. מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים פטריות ומטגנים להשמה קלה. מוסיפים את פרוסות הסטייק ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. מבשלים כשעה וחצי שעתים, על אש בינונית עד לריכוך המנה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
הכנתי לחג- אמנם עם מס' 8
ויצא ליגה!!!
בעלי נורא אהב, וגם אני(שאני לא אוהבת בשר) נהנתי מאוד.
תודה רבה!!!