יום שישי

|

|

18/07/2025

לאישה החרדית

|

|

|

18/07/2025

|

יום שישי

סטייק אנטריקוט בבצל ופטריות/שף ציפי כהן

מנה משובחת שניתן להכין גם עם סטייק מאיכות פחות גבוהה. הבשר מתקבל נימוך בטעם נפלא.
החומרים הדרושים:
6-8 מנות סטייק אנטריקוט (אפשר גם כתף 5)
1 בצל פרוס
1 סלסילה פטריות טריות פרוסות או חתוכות לרבעים
מלח ופלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט לבחירה
2 כפות סילאן או דבש- לבחירה לטעם מתקתקת
2 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
1. מטגנים את פרוסות הסטייק לסגירה, מוציאים מהמחבת.
2. מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים פטריות ומטגנים להשמה קלה. מוסיפים את פרוסות הסטייק ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. מבשלים כשעה וחצי שעתים, על אש בינונית עד לריכוך המנה.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

  1. הכנתי לחג- אמנם עם מס' 8
    ויצא ליגה!!!
    בעלי נורא אהב, וגם אני(שאני לא אוהבת בשר) נהנתי מאוד.
    תודה רבה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]