יום שלישי

|

|

08/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

08/10/2024

|

יום שלישי

דלעת ערמונים במילוי פטריות ובצל,ברוטב צ'ילי /מירב מלכה

6 דלעת ערמונים
לחצות לחצי לרוקן את הגרעינים.
למרוח עליהם:
*כפית שמן זית
*כפית רוטב צ'ילי
*מעט פלפל שחור גרוס
*ומלח.
 ולהכניס לתנור לאפיה על 180 מעלות למשך חצי שעה.
ולהכין בינתיים את המילוי.
בסיר לטגן :
*בצל אחד גדול
*2 סלסלאות של פטריות
עד לגוון זהוב ויפה.
להוסיף תבלינים:
*פלפל שחור
*ומלח
לאחר אפיה וטיגון יש למלא את הדלעת בפטריות והבצל.
יש אפשרות להוסיף אגוזים קצוצים ובצל ירוק.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים