חומרים:
1 חבילת עלי פילו.
1/2 קילו בשר בקר טחון.
1 בצל לבן.
2 שיני שום.
1 תפו"א קטן.
1 צרור כוסברה.
1 עגבניה.
שמן רגיל
מלח, פלפל שחור, כמון ומעט פפריקה מתוקה.
אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון את הבצל, התפו"א, עגבניה, כוסברה ושום וטוחנים היטב.
מערבבים עם הבשר והתבלינים.
פורסים 2 דפי פילו ומשמנים היטב.
חותכים ל6 ריבועים.
ממלאים בכף מתערובת הבשר ומגלגלים כסיגר.
מסדרים בתבנית אפיה.
אופים 12 דקות בחום של 180 מעלות