המצרכים:
2 ק"ג חזה עוף
2 בצלים
חצי כוס יין לבן
3 כפות סילאן
שמן לטיגון
תבלינים: כפית כורכום, כפית פפריקה, חצי כפית צ'ילי גרוס, מלח, פלפל, כפית כמון או תבלין גריל
ההכנה:
פורסים את חזה העוף לנתחים דקים ומשרים אותם למספר דקות בקערה עם היין, הסילאן והתבלינים. מחממים מחבת בשרית גדולה ומתחילים לטגן את הבצל קצוץ לקוביות.
כשהבצל מתחיל להזהיב מניחים מעליו את נתחי העוף ומאדים עד להזהבה והשחמה קלה.
אוכלים בפיתה עם טחינה וסלטים חיים ונהנים 🙂
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן