יום חמישי

|

|

03/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

03/10/2024

|

יום חמישי

מתכון עוף חמוץ מתוק ונודלס/ אילנה קאיקוב

עוף חמוץ מתוק
מצרכים:
2 פרפרים של חזה עוף חתוך לקוביות
לטמפורה:
כוס קמח
2 כפות קונפלור
חצי שקית אבקת אפיה
חצי כוס מי סודה / מים קרים
1 ביצה
מלח, פלפל

לרוטב:
3 כפות סוכר
4 כפות רוטב סויה
כוס  רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס  מים
רבע כוס מיץ לימון
2 כפות קורנפלור
אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי הטמפורה בקערה
למרקם אחיד ומערבבים בפנים את קוביות חזה העוף.
מטגנים את קוביות העוף במחבת  כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת.
אופן הכנת הרוטב:
מבשלים את כל חומרי הרוטב בסיר ומערבבים כ-2 דקות.
את הקונפלור והמים מערבבים ומוסיפים לאחר שהרוטב רותח מעט
תוך עירבוב מתמיד כ 2-3 דקות
טובלים בפנים את העוף ומערבבים עם הרוטב
ומפזרים חופן שומשום.
 נודלס
מצרכים:
חבילת  נודלס/אטריות ביצים רחבות
גזר חתוך לגפרורים
רבע כרוב חתוך
חבילת נבטים
( ניתן להוסיף כל ירק שאוהבים)
4כפות רוטב סויה
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק,
מלח פלפל שחור
אופן הכנה:
-מכינים את הנודלס לפני הוראות שעל גבי האריזה (אם רוצים שהאטריות יהיו בצבע צהוב מומלץ להוסיף חצי כפית כורכום למי הבישול). לאחר שהנודלס מבושל מסננים מנוזלים ומזליפים מעל מעט שמן .
 מחממים במחבת רחבה חצי  שמן ומקפיצים את הירקות כ5 דקות
ומתבלים במלח פלפל ורטבים
מוסיפים את האיטריות ומערבבים עד למיזוג עם הירקות
מבשלים 2-3 דקות

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים