עוף חמוץ מתוק
מצרכים:
2 פרפרים של חזה עוף חתוך לקוביות
לטמפורה:
2 כפות קונפלור
חצי שקית אבקת אפיה
חצי כוס מי סודה / מים קרים
1 ביצה
מלח, פלפל
לרוטב:
3 כפות סוכר
4 כפות רוטב סויה
כוס רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס מים
רבע כוס מיץ לימון
2 כפות קורנפלור
אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי הטמפורה בקערה
למרקם אחיד ומערבבים בפנים את קוביות חזה העוף.
מטגנים את קוביות העוף במחבת כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת.
אופן הכנת הרוטב:
מבשלים את כל חומרי הרוטב בסיר ומערבבים כ-2 דקות.
את הקונפלור והמים מערבבים ומוסיפים לאחר שהרוטב רותח מעט
תוך עירבוב מתמיד כ 2-3 דקות
טובלים בפנים את העוף ומערבבים עם הרוטב
מצרכים:
חבילת נודלס/אטריות ביצים רחבות
גזר חתוך לגפרורים
רבע כרוב חתוך
חבילת נבטים
( ניתן להוסיף כל ירק שאוהבים)
4כפות רוטב סויה
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק,
מלח פלפל שחור
אופן הכנה:
-מכינים את הנודלס לפני הוראות שעל גבי האריזה (אם רוצים שהאטריות יהיו בצבע צהוב מומלץ להוסיף חצי כפית כורכום למי הבישול). לאחר שהנודלס מבושל מסננים מנוזלים ומזליפים מעל מעט שמן .
מחממים במחבת רחבה חצי שמן ומקפיצים את הירקות כ5 דקות
ומתבלים במלח פלפל ורטבים
מוסיפים את האיטריות ומערבבים עד למיזוג עם הירקות
מבשלים 2-3 דקות