מצרכים:
- 1/2 ק"ג בשר טחון/הודו טחון
- 3/4 כוס קמח לבן
- 1 ביצה
- 1/3 כוס שמן
- בצל מגורד או קישוא מגורד
- תבלינים: פפריקה, תבלין סטייק/שווארמה, כוסברה טחונה, אבקת מרק
אופן ההכנה:
- בקערה נערבב את הטחון עם הקמח, הביצה, השמן והבצל המגורד
- נוסיף תבלינים ואם העיסה יבשה, נוכל להוסיף מעט מהרוטב של החמין (לרוב אין צורך).
- כשהעיסה אחידה, נעביר אותה כמו שהיא, בזהירות לסיר החמין אל תוך הרוטב. (כשהחמין ברובו מבושל)
- נשאיר לבישול יחד עם החמין ושמירת החום על הפלטה עד זמן סעודת הבוקר.
בתיאבון ושבת שלום!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
המתכון לא כל כך ברור. זה נראה ששמו את הבשר הטחון בתבנית אנגליש קייק ולא בסיר חמין. זה נראה כמו קלופס של האשכנזים.
התמונה להמחשה
מניחים בסיר בלי צורה מיוחדת בתוך הרוטב
יוצא מעדןןן