המצרכים:
לקציצות:
- 2 וחצי כוסות אורז
- חצי חבילה כוסברה קצוצה
- 1 ק"ג בשר טחון
- בצל גדול טחון
- 3 שיני שום כתושים
- מלח
- פלפל שחור.
- כף פפריקה
- כמון
למרק:
- רבע כוס שמן
- פרסות מ -4 תפוחי אדמה
- פרוסות מ-3 קישואים
- 3 כפות רסק עגבניות
ההכנה:
- מערבבים היטב את כל הרכיבים של הקציצות.
- מרתיחים מים בסיר ומתבלים מוסיפים 3 כפות גדושות רסק עגבניות.
- יוצרים מהעיסה קציצות גדולות ומניחים בתוך הרוטב הרותח.
- מוסיפים פרוסות תפוח אדמה וקישואים.
- מבשלים עד לבישול מלא של האורז בקציצות והתרככותו.
בתיאבון ובהנאה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן