יום שישי

|

|

18/07/2025

לאישה החרדית

|

|

|

18/07/2025

|

יום שישי

רוטב בולונז / השפית ליאורה כהן

צילום: אלי סגל

דרגת קושי בינונית ,משך ההכנה 1.5 שעות, 8 מנות

החומרים:

1 חבילת פסטה פנה או פסטה אחרת שאתם אוהבים.

1 ק"ג בשר בקר טחון

5 עגבניות מרוסקות

2 כפות רסק עגבניות

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

5 גבעולי סלרי (ללא עלים) קצוצים.

1 בצל גדול קצוץ לקוביות

3 שיני שום קצוצות.

1 כוס יין לבן  יבש

1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים.

להגשה -עלי בזיליקום טריים.

5 כפות שמן זית

הכנה:

מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח ,מוסיפים את הבצל הגזר השום הסלרי עלי הבזילקום הפפריקה והפלפל השחור  מטגנים עד להזהבה מוסיפים את הבשר הטחון והעגבניות המרוסקות ומטגנים במשך 5 דקות עד שהבשר משנה את צבעו.

מוסיפים את היין הרסק והתבלינים מביאים לרתיחה.

מבשלים על להבה נמוכה בסיר מכוסה במשך שעה . מידי פעם בוחשים את התבשיל בכף עץ.

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.

מוסיפים את  הפסטה המבושלת לרוטב הבולונז. מערבבים בעזרת שתי כפות.

מגישים עם עלי בזיליקום טריים.הרוטב טוב  בהקפאה.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]