24 יחידות
כוס מדידה חד פעמית חמה
החומרים:
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
2 שקיות אבקת אפיה
סוכר וניל
5 ביצים
4 כפות קקאו
1-1/2 כוסות מים חמים
3/4 כוס שמן
לערבב הכל יחד לעיסה חלקה
לשפוך למנז'טים עד ל-3/4 גובה המנז'ט
לאפות ב- 170° כ- 30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
ציפוי
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת צימחית
להמיס על הגז
לשפוך מעל הקאפקייק לפזר סוכריות אגוזים/בוטנים קצוצים קוקוס וכו' ….
את העץ יוצרים עם צימיקאו ומפזרים מעליו סוכריות
קרדיט מתכון קאפקייס:נועם זיגדון
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן












