כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

לא רק ליפתן: מרק פירות שוודי | השפית ליאורה כהן

מנה מיוחדת ומרעננת של מרק שיהפוך את סעודת השבת שלכם לארוחת מלכים עם טוייסט מפתיע של פירות קיץ שהופכים בבישול למעדן אמיתי!
צילום: אלי סגל

דרגת קושי: קלה, משך ההכנה: 60 דקות, 10 מנות

החומרים:

3/4 כוס משמשים מיובשים

3/4 כוס שזיפים מיובשים מגולענים

1/2 כוס תותים מיובשים/מנגו

1/2 כוס צימוקים בהירים

1/2 כוס צימוקים שחורים

1 כוס תפוחי עץ מיובשים חתוכים לרבעים

2 פרוסות לימון טרי

1 מקל קינמון

1 כוס סוכר

6 כוסות מים

2 כפות קורנפלור + חצי כוס מים קרים

2 כפות רום, שרי או ברנדי.

צילום: אלי סגל

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

אופן ההכנה:

שוטפים ובוררים היטב את הפירות ומעבירים לסיר גדול. מוסיפים את המים ומשרים במכסה סגור במשך שעה.

מוסיפים את הסוכר ומקל הקינמון ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 15 דקות.

מערבבים היטב את הקורנפלור בחצי כוס המים עד להמסה מלאה של הקורנפלור.

מוסיפים את בלילת הקורנפלור למרק תוך כדי בחישה מתמדת ומבשלים במשך 10 דקות נוספות.

מוסיפים את הברנדי או הרום.

יוצקים לקעריות הגשה ומגישים חם או פושר.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים