מרק פירות שוודי/ השפית ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

דרגת קושי: קלה, משך ההכנה: 60 דקות, 10 מנות

החומרים:

3/4 כוס משמשים מיובשים

3/4 כוס שזיפים מיובשים מגולענים

1/2 כוס תותים מיובשים/מנגו

1/2 כוס צימוקים בהירים

1/2 כוס צימוקים שחורים

1 כוס תפוחי עץ מיובשים חתוכים לרבעים

2 פרוסות לימון טרי

1 מקל קינמון

1 כוס סוכר

6 כוסות מים

2 כפות קורנפלור + חצי כוס מים קרים

2 כפות רום, שרי או ברנדי.

צילום: אלי סגל

אופן ההכנה:

שוטפים ובוררים היטב את הפירות ומעבירים לסיר גדול. מוסיפים את המים ומשרים במכסה סגור במשך שעה.

מוסיפים את הסוכר ומקל הקינמון ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 15 דקות.

מערבבים היטב את הקורנפלור בחצי כוס המים עד להמסה מלאה של הקורנפלור.

מוסיפים את בלילת הקורנפלור למרק תוך כדי בחישה מתמדת ומבשלים במשך 10 דקות נוספות.

מוסיפים את הברנדי או הרום.

יוצקים לקעריות הגשה ומגישים חם או פושר.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.