החומרים:
להשרות את הפירות במי סודה שעתיים לפחות לפני הבישול.
300 גרם שזיפים
300 גרם משמשים
150 גרם צימוקים
100 גרם חמוציות
לקלות קלות במחבת
חצי כוס שקדים פרוסים
כוס אגוזי מלך
מעט שומשום
אופן ההכנה:
במחבת לטגן 2 בצלים גדולים עד להזהבה לסנן את הפירות מהמים ולהוסיף אותם לבצל, לערבב קלות ולהכין את הרוטב
2 כוסות מים
פלפל לבן
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סילן
לערבב להוסיף למחבת ולכסות עד לצימצום המים
לקראת סוף הבישול להוסיף את השקדים והאגוזים ולהמשיך לבשל ללא מכסה עוד כמה דקות.
ניתן להוסיף מעל מעט שומשום.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן