המצרכים: (כ -8 עוגות אישיות)
3 בייצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קקאו או שוקולית
כוס קמח
1 אבקת איפה
חצי כוס יין
חצי כוס מים
שוקולדים מכל הסוגים וכמה שאוהבים.
ההכנה:
בקערה נערבב את כל החומרים (פרט לשוקולדים) נחלק בעזרת מצקת לתבניות מאפינס או למאנגטים גדולים.
נפזר מעל כל עוגה אישית שוקולד צ'יפס, קוביות שוקולד וכל סוגי שוקולד שיש לכם בבית. אפשר להתביע שוקולד בתוך המאפינס.
נכניס את העוגות למיקרוגל על צלחת פלסטיק קשיח או גומי (המתאימה למקרוגל) למשך 8 דקות.
הועוגת אמורות לצאת רטובות יחסית לעוגה רגילה.
מגישים חם ואוכלים בעזרת כפית.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן











2 תגובות
אפשר להמיר את הקמח בקורנפלור או קמח תפוחי אדמה כדי שהעוגה תהיה "שהכל"?
תמיד אפשר לנסות אם זה ענין שממש חשוב לך.
ואם כן עדיף קמח תפו"א. לדעתי.