שבת

|

|

24/05/2025

לאישה החרדית

|

|

|

24/05/2025

|

שבת

ביסקוטי קלאסי

עוגיות קראנצ'יות שנפרסות מגליל אחד, נאכלות אחת אחת ליד כוס תה חמה... בדיוק כמו שצריך להנות מעוגיות בחורף!
ביסקוטים בתאל בראון

המאפה הזה יביא אל המטבח את כל בני הבית שבטח יכינו כוסות תה מהבילות, כדי להנות ממנו לאט-לאט

הוא מורכבת מחומרים בריאים הממלאים את הגוף באנרגיה טובה השומרת על הגוף בייחוד בימי החורף הקרים.

המרכיבים:

3 ביצים
1 כוס פחות 2 כפות (180 גרם) סוכר קנים אורגני

קליפה מגוררת מתפוז 1

כפית תמצית וניל

3/4 1 כוסות (250 גרם) קמח כוסמין

קורט מלח

1 כפית סודה לשתיה

1/2 כוס (50 גרם) שקדים שלמים

1/2 כוס (50 גרם) אגוזי מלך

1/2 כוס (50 גרם) חמוציות

1/2 כוס (50 גרם) אגוזי בונדוק

אופן ההכנה:

מנפים לקערה את החומרים היבשים: קמח, סוכר, מלח וסודה לשתייה.
בקערה נפרדת טורפים ביצים, תמצית וניל, וקליפת תפוז מגוררת.
מאחדים את תכולת הקערות, מוסיפים את האגוזים, שקדים וחמוציות ולשים היטב למשך מספר דקות עד שמתקבל בצק אחיד
בידיים רטובות יוצרים מהבצק נקניק ואופים למשך 10 דקות בתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות.
מוציאים מהתנור ומצננים היטב על מנת שניתן יהיה לפרוס את הבצק לרצועות דקות.
פורסים את הבצק האפוי, באמצעות סכין פריסה, לפרוסות דקות בעובי של 1/2 ס"מ.
מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים שוב למשך 10-15 דקות בטמפ' 150 מעלות עד שהפרוסות יבשות לגמרי.
תהנו!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים