חומרים
5 ביצים מופרדות
5 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
5 כפות קמח תופח מנופה
2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
- משמנים תבנית 24 ומחממים תנור ל-180 מעלות.
- מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- מערבבים את החלמונים עם השמן והוניל ומוסיפים אליהם את קצף החלבונים בתנועות קיפול.
- מוסיפים את הקמח לקצף, מקפלים בעדינות ויוצקים לתבנית או לתבניות אישיות
- אופים במשך 10 דקות או עד הזהבה ומוציאים לצינון מלא על רשת צינון.
- מקשטים כיד הדמיון הטובה…
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן