חומרים
- 3/4 כוס שמן
- 3 ביצים L
- מיכל ריצ'
- כוס ו 1/4 סוכר
- קורט מלח
- כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס קקאו
- כוס ו 1/2 קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
טורפים בקערה שמן, ביצים, ריצ', סוכר, מלח ווניל לתערובת אחידה.
מוסיפים קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים מלמעלה את השוקולד צ'יפס.
אופים 40-50 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם שננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. מצננים בטמפרטורת החדר.
3 תגובות
מה אפשר לשים במקום ריצ?
נראה מתכון מצוין! מעניין לנסות, אני מחפשת זמן רב מתכון לעוגת שוקולד מוצלחת! אולי זה המתכון? מקווה…
ואוו
מקווה שיצא לי כמו בתמונה….