חומרים
200 גרם חמאה, רכה 100 גרם אבקת סוכר ¾ 1 כוסות קמח שוקולד מומס עם מעט שמן, לטבילה |
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
במיקסר מעבדים חמאה, אבקת סוכר וקמח עד לקבלת בצק רך.
מגלגלים לכדורים בגודל בינוני, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
עוטפים את הצד המחורץ של "פטיש שניצל" בניילון נצמד (בשביל ההיגיינה והכשרות. אם יש פטיש שניצל שמיועד רק לעוגיות- מקמחים אותו) ולוחצים על כדורי הבצק עד שהם משתטחים ומוטבעת בהם דוגמת הפטיש.
אופים כ-10 דקות, להזהבה קלה.
מצננים וטובלים עד מחצית הגובה בשוקולד מומס.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
אפשר מרגרינה במקום חמאה?
כן