עוגיות פולי קפה / חיה קסטיאל

שיתוף ב email
שיתוף ב print

המצרכים:

  • 1 כף קפה נמס איכותי.
  • 90 גר' חמאה רכה או מרגרינה
  • 85 גר' אבקת סוכר.
  • 1 חלמון
  • 20 גר' קקאו משובח.
  • 160 גר' קמח.

ההכנה:

ממיסים את הקפה במעט מים חמים, מניחים בצד להצטנן.
בקערת מיקסר עם וו הגיטרה, מעבדים את החמאה הרכה או המרגרינה עם אבקת הסוכר כמה דקות לקרם רך.
מוסיפים את החלמון ואת הקפה מומס ומערבבים.
לבסוף מוסיפים את הקקאו ואת הקמח ומערבבים לבצק אחיד.

מגלגלים לכדורים קטנים, ומהם ליצור צורה אובלית.
בקיץ החם אם הבצק רך מאוד לעבודה, אפשר להכניס אותו לקירור קל להתייצבות.

מניחים קיסם עץ או עיפרון לכיוון האורך של כל עוגייה, ולוחצים עד להטבעת פס כך שהיא תראה כמו "פולי קפה". להכניס להקפאה לכחצי שעה.

לאפות בחום 170 מעלות למשך 15 דקות.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

4 תגובות

  1. הורסססס… הכנתי
    טעם ומרקם פשוט מושלמים
    תודה לך חיה על מתכונים מדויקים וקלים מחומרים זמינים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.