ניתן להכניס לתבניות מאפינס משומנות או במנג'טים.
החומרים מתאימים לתבנית חד"פ בינונית
חומרים:
4 ביצים
כוס קמח
חבילת אבקת אפייה
3/4 כוס שוקולית
1/4 כוס קקאו
1/2 כוס שמן
כפית נס קפה
כוס סוכר
כוס מים רותחים
ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס לאחר שמכניסים לתבנית.
לציפוי
200 גרם שוקולד מריר
שמנת מתוקה או קצפת צמחית
אופן ההכנה:
בעזרת מטרפה טורפים היטב את הביצים והסוכר, אחר כך מוסיפים את שאר החומרים. מכניסים לתנור על 120 מעלות למשך כ 20 דק' לאפיה.
לצנן ולצפות
הכנת הציפוי:
המסת השוקולד והקצפת (לא מוקפצת) עד לקבלת רוטב אחיד. לשפוך את הציפוי על העוגה.
2 תגובות
היי
דחוף
4 ביצים זה רק החלמון או כל הביצה?
כל הביצה בלי להפריד