עוגת שוקולד מהירה ללא צורך במיקסר

שיתוף ב email
שיתוף ב print

ניתן להכניס לתבניות מאפינס משומנות או במנג'טים.
החומרים מתאימים לתבנית חד"פ בינונית

חומרים:

4 ביצים
כוס קמח
חבילת אבקת אפייה
3/4 כוס שוקולית
1/4 כוס קקאו
1/2 כוס שמן
כפית נס קפה
כוס סוכר
כוס מים רותחים
ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס לאחר שמכניסים לתבנית.

לציפוי
200 גרם שוקולד מריר
שמנת מתוקה או קצפת צמחית

אופן ההכנה:

בעזרת מטרפה טורפים היטב את הביצים והסוכר, אחר כך מוסיפים את שאר החומרים. מכניסים לתנור על 120 מעלות למשך כ 20 דק' לאפיה.

לצנן ולצפות

הכנת הציפוי: 

המסת השוקולד והקצפת (לא מוקפצת) עד לקבלת רוטב אחיד. לשפוך את הציפוי על העוגה.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.