פאי פיצוחים פשוט וטעים! / חיה קסטיאל

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים לבצק:

120 גר מרגרינה
1 חלמון של ביצה
2 כפות ריצ' גולמי מהמיכל (ניתן להחליף במים)
3/4 כוס אבקת סוכר
2 כוסות קמח

אופן הכנת הבצק:
מערבבים מרגרינה חלמון ריצ' וא.סוכר לתערובת קרמית וחלקה ואז מוסיפים את הקמח עד שהבצק רך וגמיש.
מרדדים בעובי של 1 סנטימטר
מעבירים לתבנית פאי.

המלית:

300 גרם פיצוחים ממגוון סוגים כפי שאתם אוהבים: פיסטוק, גרעינים שונים, קשיו, שקדים, אגוזים ועוד.

100-150 גרם חלבה מגורדת

סירופ מייפל לפיזור אחרי אפיה.

אופן הכנת המלית:

מגרדים את החלבה ומפזרים על הבצק, מעל החלבה מפזרים פיצוחים לפי הטעם הרצוי.

מכניסים לתנור ב 170 מעלות עד שדפנות הבצק מזהיבים,
כשמוצאים מהתנור מפזרים על הפאי סירופ מייפל באדיבות
בהצלחה!

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.