חומרים:
250 גרם שוקולד
חצי כוס שמן
2 ביצים
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום
3 כפות קקאו
כפית אבקת אפיה
שלושת רבעי כוס קמח
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם הסוכר כמה דקות
בינתיים להמיס את השוקולד עם השמן ולהוסיף לקצף שמוכן
ולהוסיף את שאר החומרים ולערבב לתערובת אחידה.
ליצור עיגולים (הם לא נעשים שטוחים באפיה)
לאפות על 150 מעלות 8 דקות
העוגיות יוצאות רכות ומתקשות אחר כך.
4 תגובות
להפריד ביצים ?
מתכון חלומייי…ממכר לגמרי!!
יצא לי משהו כמו 25 עוגיות.
תודה רבה!!
יצא לי מדהים!!! תודה רבה!!
כמה עוגיות יוצא בערך???