עוגת תפוזים גבוהה וטעימה/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

6 ביצים L

כוס סוכר

גרידת לימון

גרידת תפוז

כוס שמן

2.5 כוסות קמח תופח/ קמח רגיל עם 1 אבקת אפיה

כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי

מיץ מחצי לימון

הוראות הכנה:

להפריד ולהקציף את החלבונים עם  סוכר.
להוסיף גרידה מלימון וגרידה מתפוז, שמן, קמח, מיץ תפוזים ומיץ לימון

לאפות על 180 מעלות למשך 35 דקות.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.