לרולדה:
5 ביצים להפריד ולהקציף חלבונים עם 5 כפות סוכר.
להכניס את החלמונים
4 כפות שמן
חצי אבקת אפיה
5 כפות גדושות של קמח
לשמן את הניר אפיה
* להשאיר בצד 3 כפות מהבלילה
ולאפות 12 דקות על 180°
למילוי:
להקציף שמנת מתוקה עם פודינג .
את ה3 כפות של הבלילה שנשארו בצד לערבב עם 2 כפות גדושות של נס קפה ולמרוח על הרולדה ומעל זה את השמנת שהקצפנו
מי שפחות אוהב את הבלילה בגלל הביצים אפשר פשוט לערבב נס קפה עם מעט חמאה רכה ולהוסיף לשמנת המתוקה ולמרוח.
בהצלחה
7 תגובות
איך עושים את הציור?
שופכים את הבלילה לתוך התבנית ומישרים בעזרת מרית.
אחר כך שופכים קצת בכל מקום מהבלילה שנשארה לנו ואז בעזרת קיסם יוצרים ציור כמו בתמונה או סתם ציור שבא לנו.
בהצלחה.
איך עושים את הקישוט?
איך עושים את הקישוט?
אז איך מכינים את הקישוט?
האם צובעים חלק מהבלילה עם קפה ומזלפים על נייר האפיה עיגולים אחד בתוך השני ומושכים עם קיסם לצורה הזו, ואז מעל שופכים את הבלילה?
כך בכל אופן זה היה נראה לי …
נשמח להסבר מדוייק.
העוגה מדהימה, אבל איך עושים את הקישוטים המטורפים על הבלילה הזו, נשמח להסבר…
אז ה 3 כפות בלילה שמשאירים בצד בעצם לא נאפות? ואיך מציירים את הדוגמא על הבצק שרואים בתמונה?
לדעתי ה- 3 כפות הנותרות הן ליצירת הקישוט בצורה שהסבירה 'דבורה', בהצלחה!