מצרכים:
חזה עוף
מלח
פלפל (עדיף לגרוס שחור)
תבלין שווארמה
2 בצלים
שום
גמבה
2 קישואים
2 גזרים
ההכנה:
פורסים את החזה עוף לשניצלים עבים
מתבלים ומזלפים שמן, מורחים היטב את השמן מכל הכיוונים
פורסים את הבצלים, הירקות והשום על התבנית, ומעליהם מניחים את פרוסות החזה עוף.
מוודאים שהתיבול הגיע גם למצע הבצל שבתחתית.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ-25 דקות. (עד להזבה ובישול מבפנים).
בהנאה ובתיאבון!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן