מצרכים:
7 תפוחי אדמה
7 בייצים
1 בצל
3 שיני שום
אבקת מרק, כורכום.
מלח, פלפל.
ירק קצוץ טרי או יבש
ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות, מעבירים לסיר רחב ושטוח ומטגנים מעט בשמן. מקוצצים את הבצל לפרוסות ומוסיפים לתפוח האדמה יחד עם השום.
מתבלים, מוסיפים 4-5 כוסות מים ומרתיחים עד לריכוך.
שוברים את הביצים אחת אחת ומוסיפים לסיר (בלי לערבב). מפזרים ירק קצוץ מעל
מכסים ומבשלים כעוד 10 דקות.
בתיאבון!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן