מה צריך?
200 מ״ל (גביע) שמנת חמוצה 9%
10 גר' (שקית) אבקת אפייה
50 גר' (5 כפות) קמח
4 ביצים
500 גר' גבינה לבנה 5%
250 גר' גבינה קשה 5% (מומלץ גבינת כנען)
200 גר' גבינה צהובה / פתיתי גבינה צהובה 9%- 16%
מלח, פלפל (לפי הטעם)
תרסיס שמן זית
ההכנה:
1. מחממים תנור לחום של 180C/350F מעלות.
2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
3. מרססים תבניות מאפינס עם מעט תרסיס שמן זית.
4. אופים למשך 35 דק'.
24 יחידות = 6 מנות חלבון
4 יחידות = 1 מנת חלבון
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן