בס"ד
כמות: 4 עוגות
מידות :הכוסות לפי כוס חד פעמית רגילה
מלית:
2 גבינה 250 גר' על אחד
1 שמנת חמוצה
1 חב' חמאה
1.5 כוס סוכר
3 סוכר וניל
3 כפות גדושות קמח
2 ביצים
מרככים את החמאה,
מערבבים את כל החומרים ומחלקים ל4 תבניות אינגליש קייק,
מקפיאים עד להקפאה מוחלטת
בצק:
4.5 כוסות קמח
1 חמאה
1 ביצה
1 כוס מים פושרים
1/2 חב' שמרים טריים
1/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
לשים את כל החומרים לבצק אחיד ומתפיחים שעה
מחלקים את הבצק ל4 חלקים, מרדדים כל חלק למלבן כפול של תבנית אינגליש קייק,
מוציאים את מלית הגבינה מהמקפיא מחכים דקה ומחלצים את המלית מהתבנית, שמים במרכז המלבן וסוגרים כמעטפת מכל הכיוונים,
מחזירים לתוך תבנית האינגליש קייק,
פירורים
1/2 חמאה
1/4 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 סוכר וניל
מערבבים הכל ביד עד לקבלת בצק פירורי,
מפזרים מעל העוגות,
אופים בחום של 160-180 מעלות כ 40 דק'
לאתר של ברוכי לחצי כאן, למעקב אחרי ברוכי לחצי כאן
|
10 תגובות
מה זה "2 גבינה 250 גר' על אחד"?
עוגה טעימה מאד!!!!!!!!
מוצלחת, לא מתוקה מידיי, ליד הקפה זה סוף!!!
עוגה מדהימה, נחטפה……
אבל כעת אין חמאה בחנויות, יש משהו כתחליף לאפקט של החמאה???
אני ממש רוצה להכין שוב….
מה זה 2 גבינות 250 על אחד מה זאת אומרת על אחד לכל עוגה?
ומה כמות השמרים 1/2 חבילה של איזה גודל? כמה כפות שמרים יבשים?
הכנתי לשבת. יצא מעולה!!!
תודה רבה על המתכון….
המתכון מעולה
לא הבנתי איך שמים את הבצק בתבנית ועוטפים את המלית
ב"ה
תודה רבה על המתכון!
כל כך הרבה זמן אני מחפשת את המתכון הזה. משמח. תבורכי!
רציתי לשאול כמה גרם חמאה בכל פעם – 100 או 200?
תודה רבה.
תודה 🙂
מדובר בחבילות חמאה של 100 גר'
ברוכי איזה כיף לראות את המתכון שלך כאן!
כל המתכונים שלך שימושיים קלילים ושווים כל כך! תענוג להיות המטבח עם מרשמים כאלה
תודה!!!
תודה יוספי 🙂