המצרכים:
פרוסות לימון משלושה לימונים
3 כפות מלח גס
כוס מים
חצי כוס שמן
10 שיני שום
אופן ההכנה:
מפזרים את המלח הגס בצלחת וטובלים כל פרוסת לימון במלח ומכניסים לצנצנת. מכניסים לצנצנת בין השכבות את שיני השום. מועכים מעט את הלימונים כדי שיגירו מעט מהמיץ שלהם, מוסיפים בסיום את השמן ואת המים וסוגרים את הצנצנת כך שיש שקית אטימה בין הכלי למכסה.
משאירים בחוץ למשך 4 ימים.
לאחר הפתיחה מעבירים למקרר.
כעת הלימונים מוכנים לאכילה לצד כל ארוחה שתבחרו. תהנו!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
רק שעכשיו לא עונה של לימונים. נא להביא את המתכון בעונה. תודה