יום שלישי

|

|

21/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

21/10/2025

|

יום שלישי

סרטון הדרכה: לימון כבוש בהכנה ביתית בעשר דקות בלבד | שף מורן פינטו

לימון כבוש הוא תוספת נהדרת כמעט לכל ארוחה: לפיתה עם שניצל, פריקסה, פסטה עם עוף, מנת פלאפל ואפילו לצד אוכל חלבי! ועכשיו תלמדו איך מכינים אותו בבית בקלי קלות!
לימון כבוש ביתי | קרדיט: shutterstock.

 

המצרכים:

פרוסות לימון  משלושה לימונים

3 כפות מלח גס

כוס מים

חצי כוס שמן

10 שיני שום

אופן ההכנה: 

מפזרים את המלח הגס בצלחת וטובלים כל פרוסת לימון במלח ומכניסים לצנצנת. מכניסים לצנצנת בין השכבות את שיני השום. מועכים מעט את הלימונים כדי שיגירו מעט מהמיץ שלהם, מוסיפים בסיום את השמן ואת המים וסוגרים את הצנצנת כך שיש שקית אטימה בין הכלי למכסה.

משאירים בחוץ למשך 4 ימים.

לאחר הפתיחה מעבירים למקרר.

כעת הלימונים מוכנים לאכילה לצד כל ארוחה שתבחרו. תהנו!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

  1. רק שעכשיו לא עונה של לימונים. נא להביא את המתכון בעונה. תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]