מצרכים:
- 1 ק"ג שוארמה נקבה – קוביות
- 2 בצל קצוץ
- 3 שיני שום
- תבלינים: מעט מלח. פלפל שחור. כורכום, כף אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה:
- מטגנים בצל ושום בשמן עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את השוארמה וממשיכים לטגן כרבע שעה. מוסיפים תבלינים וכוס וחצי מים.
- מבשלים עוד כחצי שעה עד לאידוי כל הנוזלים, מערבבים ומכבים. בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
מה זה שוורמה נקבה?
פרגית הודו
נראה 10.קל טעים