שבת

|

|

18/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

18/01/2025

|

שבת

קוביות שניצל ברוטב פטריות וגמבה

תבשיל מעולה מכל חלקי עוף שאתם אוהבים. אני בחרתי בקוביות חזה עוף. לאכול עם אורז, קוסקוס או פירה ולהתענג מהפשטות והטעם הנדיר.
| קרדיט: shutterstock
מצרכים: 
1 ק"ג שניצל פרוס או חתוך לקוביות.
3 גמבות קוביות/פסים דקים.
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
קופסת פטריות חתוכות
2 כפות אבקת רוטב פטריות או אבקת מרק
מלח, פלפל שחור, תבלין שוארמה או גריל עוף.
כף פפריקה מתוקה.
מעט שמן.
ההכנה:
מתבלים את השניצל ומערבבים עם השמן ואופים בתנור עד שיהיה מוכן כ20 דקות.
מטגנים את הבצל והגמבה בשמן, מוסיפים את הפטריות  וחצי כוס מים ומבשלים מספר דקות. מכבים ומוסיפים את השניצל האפוי אל תוך הרוטב.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים