מצרכים:
1 ק"ג שניצל פרוס או חתוך לקוביות.
3 גמבות קוביות/פסים דקים.
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
קופסת פטריות חתוכות
2 כפות אבקת רוטב פטריות או אבקת מרק
מלח, פלפל שחור, תבלין שוארמה או גריל עוף.
כף פפריקה מתוקה.
מעט שמן.
ההכנה:
מתבלים את השניצל ומערבבים עם השמן ואופים בתנור עד שיהיה מוכן כ20 דקות.
מטגנים את הבצל והגמבה בשמן, מוסיפים את הפטריות וחצי כוס מים ומבשלים מספר דקות. מכבים ומוסיפים את השניצל האפוי אל תוך הרוטב.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן