מצרכים:
- 10 פיתות
- 10 פרוסות גבינה צהובה
- רוטב עגבניות
- קוטג'
- זיתים, פטריות, תירס, פרוסות בצל, וכל מה שאוהבים
אופן ההכנה:
- פותחים מעט את הפיתה ומכניסים פנימה כף גדושה קוטג', שבבי זיתים, פטריות, בצל וכל מה שאוהבים.
- מהדקים מעט את הפיתה להוריד מהנפח.
- מעל הפיתה מורחים כפית גדושה ברוטב עבניות.
- מניחים מעל גבינה צהובה.
- מסדרים את כל הפיתות על נייר אפיה בתבנית תנור.
- מניחים בחלק התחתון של התנור ואופים בחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן