יום חמישי

|

|

12/06/2025

לאישה החרדית

|

|

|

12/06/2025

|

יום חמישי

תזכרו איפה למדתם להכין פסטה רוזה בסיר אחד

פסטה שאפשר להכין בכל שעה ביממה כי היא כל כך קלה וכל כך ומפרגנת בחזרה בטעמים שיתנו לכם להבין כמה העולם אוהב אתכם >>>
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה מכל סוג שאוהבים
  • 1 מיכל שמנת חמוצה / מתוקה
  • 3-4 פרוסות גבינה צהובה חתוכות לפיסות
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 3 עגבניות
  • כפית אבקת שום / שום כתוש
  • שמן
  • תבלינים: כף פפריקה מתוקה, כפית מלח, מעט פלפל שחור, מעט אורגנו (לא חובה)

אופן ההכנה:

  1. בסיר מטגנים את העגבניות (לא משנה צורת החיתוך, הן ממילא הופכות לרוטב) עם הקליפה
  2. מוסיפים תבלינים, רסק עגבניות ומעט מים ומערבבים, שומרים שלא ישרף (כדאי להנמיך את האש)
  3. מוסיפים פנימה את הפסטה ומערבבים כך שכל התיבול יגיע לכל הפסטה. מערים מים רותחים עד לכיסוי התכולה
  4. סוגרים ומבשלים על אש בינונית עד להתרככות.
  5. כאשר הפסטה בשלה אך עדיין עם מעט נוזלים בסיר – מוסיפים את השמנת ואת הגבינה הצהובה, מערבבים בעדינות עד להמסתן.
  6. סוגרים את הסיר ומכבים את האש, ממתינים כ-10 דקות עד לאכילה.

בתיאבון!!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים