מצרכים:
- 1 חבילת פסטה מכל סוג שאוהבים
- 1 מיכל שמנת חמוצה / מתוקה
- 3-4 פרוסות גבינה צהובה חתוכות לפיסות
- 4 כפות רסק עגבניות
- 3 עגבניות
- כפית אבקת שום / שום כתוש
- שמן
- תבלינים: כף פפריקה מתוקה, כפית מלח, מעט פלפל שחור, מעט אורגנו (לא חובה)
אופן ההכנה:
- בסיר מטגנים את העגבניות (לא משנה צורת החיתוך, הן ממילא הופכות לרוטב) עם הקליפה
- מוסיפים תבלינים, רסק עגבניות ומעט מים ומערבבים, שומרים שלא ישרף (כדאי להנמיך את האש)
- מוסיפים פנימה את הפסטה ומערבבים כך שכל התיבול יגיע לכל הפסטה. מערים מים רותחים עד לכיסוי התכולה
- סוגרים ומבשלים על אש בינונית עד להתרככות.
- כאשר הפסטה בשלה אך עדיין עם מעט נוזלים בסיר – מוסיפים את השמנת ואת הגבינה הצהובה, מערבבים בעדינות עד להמסתן.
- סוגרים את הסיר ומכבים את האש, ממתינים כ-10 דקות עד לאכילה.
בתיאבון!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן