ישנם מרכיבים שלפעמים חומקים מהפוקוס כשאנחנו מתכננים את החמין שלנו, אבל יש אחד מיוחד שיכול לשנות הכול: בשר גידים. מדובר בחלק טעים במיוחד, שעם הבישול הארוך של החמין הופך לרך, נימוח ועסיסי. זה לא עוד נתח בשר רגיל: הגידים, שמתחברים לשריר הבקר, מתפרקים לאט במהלך השעות בסיר ומעניקים לחמין מרקם עשיר וטעם עמוק וממכר.
מה עושה את בשר הגידים לכל כך מוצלח בחמין?
-
ספיגה מושלמת של טעמים: בשר הגידים מפריש שומניות מיוחדת שמעשירה בטעמים את כל הסיר.
-
מרקם רך וייחודי: אחרי לילה שלם בבישול איטי, הגידים מתמוססים בפה – תחושה שאי אפשר לחקות אותה באף חלק אחר של הבקר.
-
תוספת קולגן ובריאות: הגידים עשירים בקולגן, חומר שנמס לאט ומוסיף לא רק בריאות אלא גם סמיכות טבעית לרוטב של החמין.
אז איך עושים את זה?
חפשו בקצביה נתח גידים, הוסיפו לחמין חתיכה נכבדה של 300-400 גרם והסיפו אותה לבשר שאתם מכניסים לסיר החמין.
הנה מתכון לחמין הכי טעים שתכינו
זהו הסוד הקטן שיהפוך כל חמין לבלתי מנוצח, עם טעמים וניחוחות שאף אורח לא ישכח…
עוד כתבות שעשויות לעניין אותך:
הניה בל: "במוצאי שבת, תקפידי לא סתם 'להריח' בשמים, לשאוף אותם חזק, עמוק, עם כל הריאות"… | אל תפספסי את הסוד לשיפור מצב הרוח
6 כללים לשימוש נכון במייבש הכביסה
הצוות של סטופ יונים מסביר על הרחקת יונים מגג רעפים
איך תדעו אם הבצק תפח? הנה כמה סימנים מקונדיטורים מומחים
סלסלה טעם וצבע מהטבע חושפת: איך להכין פלטת פירות מרהיבה ומושלמת





