מצרכים:
- 4 ביצים
- 3 כפות קוטג'
- 4 כפות גבינה מגורדת
- 4 כפות מוצרלה או גבינה מלוחה
- צרור כוסברה או עלי תרד
- תבלינים: פלפל, מלח, קומץ כורכום
- שמן
- תוספות נוספות אפשריות: בצל מטוגן, פטריות
אופן ההכנה:
- בקערה קטנה טורפים את הביצים
- מוסיפים פנימה את הקוטג' וסוגי הגבינות, אם אתם מוסיפים גבינה מלוחה – שימו רק מעט מלח ואולי עדיף לוותר עליו לחלוטין.
- מחממים שמן במחבת, מוסיפים לשמן מעט כורכום, ועל השמן החם שופכים את בלילת הביצים.
- מעל בלילת הביצים מפזרים כוסברה קצוצה או עלי תרד
- מטגנים כדקה וחצי מכל צד
אוכלים עם לחם טרי וסלט, וזהו, לא צריך יותר מזה 🙂
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










