בשר מספר 10 (צוואר) הוא בשר בעלות זולה יחסית, אבל אם יודעים להשתמש בו נכון אפשר לקבל תוצאה לא פחות מבשרים יקרים במיוחד. בחרתי בשבילכן את מרק הקוסקוס הזה, כי ביננו, הוא הכי מתאים להיום – מנחם, חם ומשפחתי

קרדיט: shutterstock
מרק נסיכותי מחומרים פשוטים בהכנה פשוטה ותוצאה שמחממת את הלב ואת הנפש

קרדיט: shutterstock
אתם יכולים לשחק עם סוגי הירקות אבל מה שחשוב הוא לשמור על המרקם של הרוטב המלא בטעמים עשירים, ובשר רך ומפנק שמחזיר לכם את הנשימה יחד עם החזרה הביתה

קרדיט: shutterstock
מי שמכיר יודע, אין כמו מרק טוב כזה, שמחזיר את הנשימה וממלא את הבטן ואת הנשמה, כמו המרק הפשוט והכל כך טוב הזה >>>

קרדיט: shutterstock
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










