מצרכים:
- 2 תפו"א גדולים
- 2 קישואים
- כוס אפונה יבשה
- 1 בצל בינוני
- 300 גרם כרובית קפואה
- תבלינים: כף כוסברה טחונה, כפית פלפל שחור, כף שטוחה מלח, כף אבקת מרק.
אופן ההכנה:
- קולפים את הבצל חותכים לקוביות ומטגנים קלות, מוסיפים את יתר הירקות.
- מאדים הכל למשך כעשר דקות, מתבלים, מוסיפים מים חמים ומבשלים כארבעים דקות.
- לאחר שכל הירקות מתרככים מועכים מעט עם מזלג ואז עם בלנד מוט עד לקבלת מרק סמיך טחון
מוצלח ביותר עם קרוטונים או עם לחם כפרי או מחמצת. חורף בריא!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן