מצרכים:
- 2 ק"ג בשר בקר מספר 2 או 8
- 4 גזרים קלופים
- 2 גמבות אדומות
- 3 תפוחי אדמה גדולים
- בצל גדול
- שמן לטיגון
- תבלינים: כף גדושה פפריקה, כפית חוויג' למרק, כפית פלפל שחור, כף מלח, כף אבקת מרק.
אופן ההכנה:
- נתריח את הבשר כשעה וחצי עד להתרככות, נפרוס לקוביות או לפרוסות בינוניות.
- נטגן את הבצל עם מעט שמן ונוסיף את קוביות הבשר
- נחתוך את הגמבות והגזר לפרוסות ונוסיף לבשר, נתבל ונשאיר לאידוי.
- נקלוף את תפו"א ונחתוך לקוביות גדולות. נוסיף מים רותחים לסיר הבשר ונתריח כחצי שעה נוספת על אש גבוהה.
- נוסיף את תפוחי האדמה וניתן להם להתבשל יחד עם כל התבשיל לעוד כחצי שעה עד להתרככות.
- נוודה שיש מספיק מים ברוטב ולפי הצורך נוסיף כוס מים רותחים.
- להגיש עם לחם טרי או שקדי מרק
בהצלחה וחורף חמים וטעים!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן