יום חמישי

|

|

03/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

03/10/2024

|

יום חמישי

חמה, מנחמת ועם פירורי מצה: מנת קציצות הודו ברוטב ירקות עשיר

אולי חשבתם להפסיק לאכול מצות, אבל הסוד שאף אחד לא סיפר לכם הוא שפירורי מצה הם הרכיב הכי נכון לקציצות בשר רכות, נימוחות עם ריח מדהים שכיף לאכול כל השנה...
| קרדיט: shutterstock

מצרכים: 

לקציצות: 

1 ק"ג בשר הודו טחון / מעורב עם בקר

2 כוסות פירורי מצה (קמח מצה)

1 בצל מגורד

2 כפות פיטרוזיליה יבשה קצוצה / חצי כוס ירק טרי קצוץ

מלח, פלפל, כף כמון,

תבלין עוף/שווארמה (לא חובה)

לרוטב: 

4 תפו"א

2 בטטות

3 קישואים

כף מלח, כפית פלפל,

כפית כורכום

כפית כמון

כיף חוויג' למרק

2 כפות אבקת מרק

אופן ההכנה: 

מערבבים את כל רכיבי הקציצות לעיסה רכה ומכדררים לכדורים.

ממלאים בסיר גדול ועמוק מים עד חצי גובה הסיר, ומרתחים.

מוסיפים את תבליני הרוטב ומכניסים את כדורי הבשר לסיר ראשונים, להתיצבות.

מקלפים את הירקות וחותכים לפרוסות, מוסיפים מעל הקציצות וממשיכים את הבישול כשעה.

בתיאבון ובהנאה!!

 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים