חומרים
100 ג' חמאה
ביצה
כוס גרנולה
140 ג' קמח תופח (כוס)
150 ג' סוכר (3/4 כוס)
1/3כוס צימוקים
1/4 כוס תמרים קצוצים
קורט מלח
1/4 כוס גרעיני חמניה
אופן ההכנה
1. להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצה ואת שאר המצרכים. ליצור כדורים לשטח מעט.
2. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות או עד שהדפנות מזהיבות
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
כבר חשבתי משהו בריא עד שראיתי חמאה…
לא הרבה יודעים אבל בחמאה יש יותר שומן טרנס ממרגרינה…תסתכלו על האריזה…היא ממש ממש לא בריאה
ותחליף לחמאה? שיקשה את העיסה.