חומרים
100 ג' חמאה
ביצה
כוס גרנולה
140 ג' קמח תופח (כוס)
150 ג' סוכר (3/4 כוס)
1/3כוס צימוקים
1/4 כוס תמרים קצוצים
קורט מלח
1/4 כוס גרעיני חמניה
אופן ההכנה
1. להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצה ואת שאר המצרכים. ליצור כדורים לשטח מעט.
2. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות או עד שהדפנות מזהיבות
2 תגובות
כבר חשבתי משהו בריא עד שראיתי חמאה…
לא הרבה יודעים אבל בחמאה יש יותר שומן טרנס ממרגרינה…תסתכלו על האריזה…היא ממש ממש לא בריאה
ותחליף לחמאה? שיקשה את העיסה.