תבנית סטנדרטית 26/30 (ניתן להשתמש בתבנית סיליקון עם צורה)
כוס חד פעמי קרטון (180 מ'ל )
בסיס:
3/4 חמאה מומסת
25 בסקוויטים
לפורר את הבסקווטים לערבב עם החמאה ולשטח.
מלית:
750 גר' גבינה
1 אשל
3 ביצים
3 כפות קמח
1/2כוס פודינג וניל
1 כוס סוכר
אופן ההכנה:
להקציף את כל החומרים יחד עד לקבלת מרקם אחיד. לשפוך חצי מהכמות על הבסיס.
להכניס להקפאה ולהדליק תנור על 160.
לחצי השני של המלית שנשארה להוסיף 3 כפות ריבת חלב כך שמתקבל טעם וצבע שונה.
לאחר שהתנור התחמם מוציאים מהקפאה שופכים את הבלילה עם ריבת החלב ומכניסים לתנור.
זה הזמן לעשות כלים ולהכין את הציפוי…
לציפוי
2 שמנת חמוצה.
4 סוכר וניל.
2 חבילות שוקולד חלב
הכנה:
להמיס את שוקולד החלב ולערבב יחד עם השמנת והסוכר וניל
העוגה מוכנה כשהשוליים יציבים והאמצע מעט רוטט. מוציאים את העוגה מורחים ציפוי ומכניסים חזרה לתנור עד שגומרים לשטוף את הצלחת של הציפוי.
4 תגובות
זה גם הפוך
הריבת חלב למעלה
ובמתכון היא למעלה
אגב
בשביל מה הכוס חדפ?
יוצא פשוט מרשים וטעים! קל להכנה ולא מסובך בכלל
זה קל .?
זה נראה שהתמונה לא תואמת את המתכון אין הוראות לגנש שוקולד ולא מופיע בתמונה השכבה של השמנת .