חומרים לביסלי גריל ביתי:
3 כוסות פסטה
3 ליטר מים
כף מלח
כף גריל עוף
כף פפריקה מעושנת
כף מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מרתיחים את המים בסיר ומוסיפים מלח ופסטה.
מבשלים את הפסטה אל דנטה- שלא תהיה רכה לחלוטין.
מסננים את הפסטה,שוטפים במים קרים ומייבשים הייטב.
מערבבים את כל התבלינים בקערה, ומחממים שמן לטיגון עמוק.
מטגנים את הפסטה עד להזהבה, מוסיפים את הפסטה אחת אחת ולא ביחד כדי שלא יידבקו,
מוציאים לקערה עם נייר סופג ומייד לקערת התבלינים כדי לצפות את הפסטה.
נשמר עד שבוע.
לגיוון, ניתן להחליף לתבלינים שונים שאוהבים, שום,צי'לי יבש גרוס
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן













2 תגובות
הכנתי יצא ממש טעים אבל מדי הרבה מלח לדעתי
תודה רבה על הרעיון
מדהים!