יום רביעי

|

|

22/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

22/10/2025

|

יום רביעי

חטיף אגוזי ביתי וטעים / ציפורה איבגי

מה ש'חופשת הקורונה' הוציאה ממני?? מצרפת לכן מתכון שבס"ד המצאתי ויצא מעדן:)
המתכון הוא פרווה – ניתן לשנות אותו לחלבי כמובן. 

חומרים:
1 קופסת קרם קוקוס
2 חפיסות שוקולד מריר
כף תמצית וניל
חופן אגוזי לוז
אגוזי מלך ואגוזי פקאן מסוכרים
חבילת חמאת בוטנים
2 כפות שמן קוקוס
כף מייפל

אופן הכנה:
ממיסים על אש נמוכה את השוקולד התמצית וניל והקרם קוקוס ומערבבים עד לאחידות ,טוחנים לחתיכות קטנות  את אגוזי הלוז, המלך והפקאן ומוסיפים לשוקולד. מערבבים הכל ויוצקים למגש אלומיניום מרובע. להכניס למקפיא לכשעה.
שלב 2:
על אש נמוכה בסיר ממיסים את חבילת חמאת הבוטנים עם 2 כפות שמן קוקוס, לערבב עד שנהיה נוזלי ולהוסיף כף מייפל. לחכות כ10  דקות עד שמתקרר ורק אז שופכים מעל לתבנית שהייתה במקפיא, להכניס שוב למקפיא לכחצי שעה.
לקישוט: ממיסים במיקרוגל 4 קוביות עם חצי כפית שמן קוקוס מכניסים לשקית מחוררת ומזלפים מלמעלה פסים באלכסון.
מכניסים שוב למקפיא ל10 דקות מוציאה וחותכים לקוביות.
בהצלחה ובתאבון זה ממכר ומאוד טעים?

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

15 תגובות

      1. כתוב, חופן אגוזי לוז. אגוזים ואגוזים מסוכרים. מכולם חופן אחד או מכל סוג חופן?

    1. זה מגיע בקופסת שימורים תבדקי בחנות יש כמה סוגים וחברות
      רק שימי לב שכתוב קרם קוקוס ולא חלב קוקוס

  1. הי נשמה אפשר קצפת ריצ' פרווה
    וניתן גם לעשות בגרסה חלבית עם קצפת שף הלבן ושוקולד חלבי
    אבל להוסיף לסיר2 כפות קורנפלור אחרי שהשוקולד מתנמס ולהמשיך לערבב עד לאחידות עד שיסמיך
    (כמובן שמים תקצפות איך שהם לא להקציף)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]