לקרם ריבת לוז:
100 גר אגוזי לוז טחונים
1 מרגרינה ( או חצי כוס שמן)
100 גר א. סוכר
2 כפות פודינג
2 כפות נס קפה
2 ביצים
2 ס. וניל
במעבד מזון מאחדת הכל למרקם קרמי וחלק.
מחלקת את הכמות ל2 ומכניסה לקרור עד להרכבת העוגה.
לטורט
בתבנית גודל 35/30
4 חלבונים
להקציף עם כוס סוכר
להוסיף 4 חלמונים
חצי כוס שמן
1/2 כוס מים
1/4 כוס מיץ לימון
1 א. אפיה
1 ס. וניל
2 כוסות קמח
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות
לשכבת בסיס קקאו:
2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
כפית א. אפיה
11/2 כפות קקאו
2 חלמונים
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מים
לשטח על תבנית באותו הגודל של הטורט
ולאפות כ10 15 דק
הרכבת העוגה:
לאחר שהעוגות הצטננו
מורחת על שכבת הבסיס קקאו מהקרם שהכנו ושמרנו בקרור.
מניחים מעל את הטורט
מורחים על הטורט ומחליקים יפה את הכמות השניה של הקרם.
ומפזרים מעל שקדים טחונים.
מכניסים להקפאה של חצי שעה לפחות.
עוגת שכבות "ריבת חלב"
השינוי בקרם ובציפוי.
בקרם:
במקום 101 גר אגוזי לוז
מחליפים ל100 גר אגוזי מלך
ציפוי:
לאחר שהעוגה היתה בהקפאה עמוקה
ממיסה בסיר
150 גר שוקולד
50 גר מרגרינה
3 כפות מים
ומשטחת מיד על פני העוגה
מהקור של העוגה השוקולד מתקרר מיד
לקרם ריבת לוז:
100 גר אגוזי לוז טחונים
1 מרגרינה ( או חצי כוס שמן)
100 גר א. סוכר
2 כפות פודינג
2 כפות נס קפה
2 ביצים
2 ס. וניל
במעבד מזון מאחדת הכל למרקם קרמי וחלק.
מחלקת את הכמות ל2 ומכניסה לקרור עד להרכבת העוגה.
.