דרגת קושי קלה, משך הכנה 45 דקות, שמונה מנות
טיפ- השתמשו בדג טרי והתוצאה תהיה מושלמת.
החומרים:
8 פרוסות סלמון בעובי 2 ס"מ
לפסטו עשבי התיבול-
1 כוס עלי כוסברה ( ללא הגבעולים העבים)
1 כוס עלי פטרוזילה ( ללא הגבעולים
1 כוס עלי בזיליקום
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
4 שיני שום
החומרים לקראסט האגוזים:
1 כוס שקדים מולבנים פרוסים
1 כוס אגוזי מלך /פיסטוקים קלופים קצוצים גס.
1 כף חרדל
מכינים את הפסטו- מכניסים את עללי הפטרוזיליה הכוסברה והבזיליקום עם השום המלח והפלפל למעבד מזון וטוחנים. מוסיפים את השמן בזילוף דק עד שמתקבל ממרח חלק.
מורחים את נתחי הדג מכל צידיהם בחרדל . מורחים שכבה של ממרח הפסטו על הצד העליון של פרוסות הדג.
מערבבים את השקדים עם האגוזים ומפזרים על הפסטו. מהדקים מעט כדי שהקראסט ידבק לפסטו.
מניחים את פרוסות הדג בתבנית . אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות במשך 15 דקות.
מגישים חם.
טיפ- רצוי לאפות את הדג סמוך להגשה .
|
|












תגובה אחת
איזה חרדל זה הצהוב של תלמה או סוג אחר?