פיצה מהירת הכנה/לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים ל-2 פיצות אישיות, כמויות בכוס חד פעמית קר
כוס קמח (אני משתמשת בכוסמין לבן)
כפית אבקת אפייה
חצי גביע יוגורט טבעי 3% שומן
קורט מלח
כף שמן זית

לרוטב:

כף רסק עגבניות, כף קטשופ, כפית שטוחה תבלין לפיצה, כפית שטוחה סוכר, 3 כפות מים.

אופן ההכנה:

לערבב את החומרים היבשים ולהוסיף את היוגורט בהדרגה תוך בחישה.
להוסיף שמן זית ללוש לבצק מעט דביק.
לחלק את הבצק ל 2 כדורים.
לשטח בידיים משומנות על נייר אפייה בתבנית התנור.
לחמם תנור ל 190° לאפות כ 15 דק' (להזהבה קלה)
מכינים את הרוטב-
מערבבים את החומרים ומורחים על הבצק האפוי. לפזר גבינה צהובה ותוספות אהובות ולאפות כ 5-7 דק' נוספות.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.