החומרים ל-2 פיצות אישיות, כמויות בכוס חד פעמית קר
כוס קמח (אני משתמשת בכוסמין לבן)
כפית אבקת אפייה
חצי גביע יוגורט טבעי 3% שומן
קורט מלח
כף שמן זית
לרוטב:
כף רסק עגבניות, כף קטשופ, כפית שטוחה תבלין לפיצה, כפית שטוחה סוכר, 3 כפות מים.
אופן ההכנה:
לערבב את החומרים היבשים ולהוסיף את היוגורט בהדרגה תוך בחישה.
להוסיף שמן זית ללוש לבצק מעט דביק.
לחלק את הבצק ל 2 כדורים.
לשטח בידיים משומנות על נייר אפייה בתבנית התנור.
לחמם תנור ל 190° לאפות כ 15 דק' (להזהבה קלה)
מכינים את הרוטב-
מערבבים את החומרים ומורחים על הבצק האפוי. לפזר גבינה צהובה ותוספות אהובות ולאפות כ 5-7 דק' נוספות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
נראה קל וטעים! תודה אני אנסה..