כמות ל 4 תבניות תנור
חומרים:
200 גרם שוקולד מריר
45 גרם חמאה
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
אופן ההכנה:
ממיסים בקערה חמאה ושוקולד בפולסים של 30 במיקרוגל עד להמסה מלאה.
מקציפים ביצים וסוכר כ-8 דקות במיקסר.
להוסיף את השוקולד והחמאה המומסים לקצף ולהמשיך להקציף עד לבלילה אחידה.
להוסיף את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
לערבב עד איחוד, להעביר את הבלילה לקערה עטופה ולהכניס למקרר לשעה.
מחממים תנור ל-165 מעלות, מצב סטטי.
להעביר את הבלילה לשקית זילוף , לזלף טיפות עגולות בקוטר 1 ס”מ על נייר אפייה, במרווחים שווים כי העוגיות מתרחבות באפיה.
לאפות את העוגיות כ-10 דקות. להוציא ולצנן. לאחר צינון לשחרר מנייר האפייה. את העוגיות כדאי לשמור בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר במקום יבש.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
הכנתי את העוגיות האלה יצא מוששששלם
הכנתי כמות אחת ובשניה שסיימתי הכנתי עוד כמות כי כל אחד טעם רק אחד ועוד אחד עד שנגמר במקום
פשוט ממכר
תודה רבה
תודההההההההההההה רבאאאאאאאאאאאאאא
לא הבנתי, זה עוגיות? קורנפלקס? אוכלים את זה עם חלב?