ארטיק חלבי בטעם מסטיק – עם וידאו הדרכה / השפית סיון כהניאן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

 

 

מצרכים:
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 חבילות)
6 כפות חלב מרוכז
חבילת מסטיק בזוקה 30 גרם
צבע מאכל וורוד
תבנית סיליקון לארטיקים
הכנה:

מחממים בסיר 250 מ"ל שמנת מתוקה, לאחר שמגיע לרתיחה להוסיף את המסטיקים ולערבב עד להמסה של המסטיקים.
לסנן את השמנת מהמסטיק ולשים בהקפאה למשך שעה.
לאחר שעה, להוסיף לקערה 2 טיפות צבע מאכל וורוד. להוסיף 3 כפות חלב מרוכז ולהקציף למרקם יוגורט.

את השמנת הנוספת להקציף עם 3 כפות חלב מרוכז עד לקבלת מרקם יוגורט.

יציקה לתבנית הארטיקים:
מעבירים כל קצפת לשקית זילוף, מזלפים לרוחב במתכונת פעם וורוד ופעם לבן. דופקים היטב את התבנית כדי שהקצף יהיה עמוק בתוכה. להכניס את מקלות הארטיק במקום המיועד, ולהקפיא למשך לילה במקפיא.

לשלוף את הארטיקים בזהירות ולהנות:)

 



 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

9 תגובות

  1. החומרים מספיקים ל6 מגנומים גדולים או 12 מיני מגנום בהצלחה!!!
    ולגבי החלב המרוכז, חבל להשמיט אותו כי זה מה שיוצר את המרקם של הגלידה בצורה מושלמת.

    1. ואו עשיתי יצא ממש טוב
      אם אני רוצה לעשות בטעם שוקולד אז גם להרתיח את השוקולד עם השמנת כמו המסטיקים ??
      או להמיס את השוקולד?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.