טראפלס שוקולד מריר וחלבי בציפוי קוקוס, אבקת קקאו או סוכריות צבעוניות

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

מצרכים:

125 מ"ל שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

100 גרם שוקולד חלב

 

לקישוט:

אבקת קקאו

אבקת סוכר

אגוזים קצוצים

סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה
  • שוברים את השוקולד לקוביות.
  • מחממים שמנת מתוקה עד לסף רתיחה.
  • יוצקים את השמנת לקערת השוקולדים ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
  • מכניסים למקרר לשעה.
  • יוצרים מהתערובת כדורים ומכניסים באמצע מקל(כל של סוכריה על מקל). 
  • טובלים באבקת קקאו, אבקת סוכר, אגוזים קצוצים או כל ציפוי אחר שאוהבים.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.