החומרים:
3 כוסות קמח כוסמין לבן
כפית שטוחה מלח
3/4 כוס מים חמימים
אופן ההכנה:
בקערה שמים מים ושמן. מוסיפם מלח ובהדרגה את הקמח תוך כדי ערבוב עם כף.
לשים את הבצק ביד עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה.
אם הבצק דביק מוסיפים קצת קמח.
מחלקים את הבצק לשני כדורים, מרדדים כל כדור בין שני ניירות אפיה לעלה מלבני דק.
חותכים בעזרת גלגלת משוננת למלבנים.
מעבירים את הבצק החתוך עם נייר האפיה לתבנית התנור המצופה בנייר אפיה נוסף.
אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ-15 דקות ואו עד שהקרקרים זהובים.
בהצלחה!
לירז טרבלסי, מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים לצפייה בסטטוסים/הצטרפות לקבוצה 0584128631
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן












3 תגובות
לירז המהממת!
מתכונים מעולים🤩
כיף לראות כל פעם מתכונים שלך❤️
תודה יקרה!!
אפשר להכין גם מקמח כוסמין מלא??